ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

xeiropoiito-epiplo-xylino-grafeio-vivliothiki-polithrona-athina

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΣ

sintirisi-epiplon-antikas

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

xeiropoiito-epiplo-xylino-sxediasmos-katskeyi-paraggelia

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Οι πελάτες που έχουν εμπιστευτεί τη δουλειά μας βρίσκονται σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από τις Κυκλάδες και τη Nότια Πελοπόννησο μέχρι τα Ιωάννινα και τη Θεσαλλονίκη έχουμε συνάψει σχέσεις εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας. Απευθηνόμαστε σε ιδιώτες που θέλουν η επιθυμία τους στο χώρο του επίπλου να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια τους.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορούμε είτε να ακολουθήσουμε την γραμμή των ήδη υπαρχόντων επίπλων σας είτε να προσαρμόσουμε οποιαδήποτε κατασκευή που έχετε φανταστεί και είναι φυσικά εφικτή στα τεχνικά πλαίσια. Ακόμα μπορείτε να μας δείξετε κάποιο σχέδιο που σας άρεσε και να το κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς με γνώμονα πάντοτε τις αισθητικές και χρηστικές αναλογίες.

Έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας (εργαστήριο) κατά τις απογευματινές ώρες και να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τον τρόπο που δουλεύουμε. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εάν βρίσκεστε στην Αθήνα μπορούμε να σας επισκεφτούμε στον χώρο σας και αφού πάρουμε μια εικόνα του τι χρειάζεστε να σας ακούσουμε, να σας προτείνουμε, να σας σχεδιάσουμε και ύστερα να συζητήσουμε την τελική πρόταση. Για εσάς που βρίσκεστε εκτός αττικής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε  τους πιθανούς τρόπους συνεργασίας.

Μετά την παραγγελία

Για εσάς που εμπιστευτήκατε την κατασκευή των επίπλων σας σε εμάς, μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής τους, να ενημερώνεστε με φωτογραφίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την καθημερινή πρόοδο της κατασκευής σας. Δεν έχουμε κάτι το οποίο δεν θα θέλαμε να δείξουμε. Η εμπιστοσύνη σάς βρίσκει ανταπόκριση.