Δημιουργία Χειροποίητων Επίπλων

xeiropoiito-epiplo-xylino-grafeio-vivliothiki-polithrona-athina xeiropoiito-epiplo-xylino-kanapes-saloni-polithrona-athina xeiropoiito-epiplo-xylino-kanapes-saloni-polithrona-athina-2 xeiropoiito-epiplo-xylino-mpoufes-vitrina-athina

Χειροποίητα Έπιπλα - Δείτε περισσότερες δημιουργίες μας...

Χειροποίητα Έπιπλα - Δείτε περισσότερες δημιουργίες μας...

Χειροποίητα Έπιπλα - Δείτε περισσότερες δημιουργίες μας...

Χειροποίητα Έπιπλα - Δείτε περισσότερες δημιουργίες μας...

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΣ

sintirisi-epiplon-antikas

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

xeiropoiito-epiplo-xylino-sxediasmos-katskeyi-paraggelia

Χειροποίητο Έπιπλο - Ειδικές Κατασκευές Επίπλων - Σαλόνι - Κλασσικό 'Eπιπλο  

Το εργαστήριο χειροποίητου επίπλου Χρήστος Δημητρίου Ραγκούσης  στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή της Δάφνης.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1975 στην δημιουργία χειροποίητων επίπλων διαχρονικής αξίας όπως ξύλινοι μπουφέδες, ξύλινες τραπεζαρίες, ξύλινες βιτρίνες, κρεβατοκάμαρες, σκελετά επίπλων καθώς και ειδικές δημιουργίες. Η μεγάλη μας πείρα στο χειροποίητο έπιπλο σε συνάρτηση με τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε και τον χρόνο που αφιερώνουμε σε κάθε παραγγελία, εγγυώνται την ικανοποίηση ακόμη και των πιο εξεζητημένων απαιτήσεων σας.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας αίτημα,απορία στο χώρο του επιπλου. Σε εμάς απευθύνεστε κατευθείαν στον κατασκευαστή των επίπλων σας.

 

Οι απαιτήσεις σας, εμπνέουν την δημιουργικότητά μας.

 

 

Οι Υπηρεσίες μας

Δημιουργία Χειροποίητων Επίπλων

Η μακροχρόνια πείρα μας, περασμένη από γενιά σε γενιά, παράλληλα με τις σπουδές στο τομέα του σχεδιασμού (ελεύθερου και γραμμικού) καθώς και τη γνώση ρυθμολογίας , ιστορίας τέχνης, ιστορίας επίπλου, μας βοηθά να προσφέρουμε ένα μοναδικό χειροποίητο έπιπλο ειδικά σχεδιασμένο για εσάς.
Μπορούμε  βέβαια να ακολουθήσουμε ένα σχέδιο που θα μας δώσετε από κάποια φωτογραφία και να συζητήσουμε τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε να εφαρμόσουμε σε αυτό.

Προσφέρουμε άριστο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα ευρύ κοινό να απολαμβάνει ένα έπιπλο υψηλής αισθητικής και διαχρονικής αξίας.

Συντήρηση Αντίκας

Είστε κάτοχος ενός εξαίρετου επίπλου. Γνωρίζουμε ότι είστε συναισθηματικά δεμένοι με έπιπλα που κοσμούν το σπίτι σας αρκετά χρόνια ή και σας κληροδοτήθηκαν από συγγενείς σας.
Μπορούμε να αναστρέψουμε τα σημάδια που άφησαν πάνω τους ο χρόνος και η συνεχής χρήση. Οι αντίκες θα γυρίσουν στην αρχική τους χρηστική και αισθητική μορφή.
Στείλτε μας αν επιθυμείτε μια φωτογραφία η επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστώσουμε και οι ίδιοι, τις επεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να σας συντροφεύει και να κοσμεί τον χώρο σας για πολλά ακόμη χρόνια.

 

Δείγματα δημιουργιών μας

kerasia
xylinoi-mpoufedes-vitrines-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-14
xylinoi-mpoufedes-vitrines-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-31
kanapedes-polythrones-trapezakia-saloniou-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-13
xylines-trapezaries-karekles-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-5
xylines-trapezaries-karekles-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-12
xylines-trapezaries-karekles-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-20
krevatokamara-krevati-xeiropoito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-10
xylines-trapezaries-karekles-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-25
xylines-trapezaries-karekles-xeiropoiito-epiplo-xylino-athina-epiplopoios-26

Δείτε περισσότερα έπιπλά μας...